img_20161013_095532
eco fair 12-14.oktobar 2016.
img_20161013_095554
eco fair 12-14.oktobar 2016.

158Specijalizovani proizvodno – servisni  centar otvoren 2013. godine u Kruševcu na površini od 560 m2, opremljen je dijagnostičkim uređajima, alatima i opremom koja omogućava proizvodnju,servisiranje i održavanje specijalnih vozila i mašina različitih namena iz komunalne delatnosti (smećarska vozila,cisterne ,fekalne cisterne, roto smećari, specijalne nadgradnje i priključci) bez obzira na marku i tip. Uz to, kompanija SERVIS SEKOM-KV doo, bavi se i reparacijom korišćenih mašina,reparacijom hidrauličnih komponenti (hidraulični cilindri,hidraulične pumpe i razvodnici) opreme i vozila,i prodajom istih.
Raspolažemo servisnim vozilima i prenosnom dijagnostikom, tako da prema zahtevu klijenta servisiramo vozila na licu mesta i u svakom trenutku, uz isporuku i ugradnju originalnih delova u veoma kratkom roku.

Takođe posedujemo servisno-distributivni  centar na teritoriji CRNE GORE

U Podgorici,gde smo opremljeni za servisirannje I reparacije

U regionu smo ,jedna od retkih kompanija ove vrste, koja poseduje značajne servisno – proizvodne kapacitete sa iskusnim kadrovima i koja može da odgovori specijalnim zahtevima klijenata. Naš tim čine iskusni mehaničari, električari, specijalno obučeni tehničari, diplomirani mašinski inženjeri, koji svojim sposobnostima i znanjem daju jednu celinu u svim procesima i uslugama koje pruža SERVIS SEKOM-KV.

Klijenti preduzeća SERVIS SEKOM-KV dobijaju potpunu uslugu na jednom mestu,i za nadgradnju vozila i za šasiju, što je našu kompaniju postavilo na vrlo visoku poziciju u oblasti u kojoj deluje i što klijentima daje sigurnost da mogu sa pouzdanošću uvek da računaju na usluge koje pružamo. Stoga, kao pouzdan partner, pružamo poslovnu saradnju i nadamo se da ćete nam ukazati Vaše poverenje i uveriti se u kvalitet naših usluga.